24 januari 2016

Ready for take-off?!

De tijd gaat inmiddels nu echt ontzettend snel en ik ben al vollop bezig met afscheid nemen! Ik besef nu in mijn laatste weekje (nog 4 dagen tot vertrek) wel echt hoeveel leuke dingen ik hier achter moet gaan laten om aan mijn avontuur in Malta te gaan beginnen. Al heb ik nog totaal geen spijt van mijn keuze! Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ik een onwijs leerzame en vooral leuke tijd tegemoet ga.

De vliegtickets zijn geboekt, we kunnen ergens slapen, en de stage is geregeld. En nu? INPAKKEN MAAR!!!

Ik ben langzamerhand al een beetje begonnen met mijn tassen inpakken, wat natuurlijk wel spannend is. We vliegen namelijk liever niet terug voor dingen die we vergeten zijn…

Aanstaande donderdag zal ik vertrekken. Samen met mijn reisgenootje zal ik om 11u30 opstijgen vanaf Schiphol. Wat het extra leuk maakt is dat we absoluut geen idee hebben in wat voor buurt we terecht komen en bij wat voor mensen we in huis komen. Onze huisbaas heet Audrey en we zullen haar donderdag voor het eerst in het echt zien. We hebben al wel een beetje contact gehad via Airbnb en hebben al wel een foto van haar gezien, maar toch blijft het altijd een verrassing over hoe iemand is.

De eerste twee weken van mijn tijd op Malta heb ik twee weken de tijd om het eiland te gaan verkennen. Ik verwacht dat ik op een korte tijd veel zal leren en veel nieuwe mensen zal leren kennen. Ik denk dat de taal het meeste wennen zal zijn, aangezien mijn reisgenootje en ik allebei gewend zijn Nederlands te praten. De eerste weken ben ik vooral van plan het eiland te gaan ontdekken en veel leuke dingen te gaan doen. Mijn reisgenootje zal alleen het eerste weekend vrij zijn en daarna meteen al beginnen met stage, dus ik verwacht dat ik het eiland in mijn eentje mag gaan verkennen. Hartstikke gaaf natuurlijk!

Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te vertellen over mijn vertrek, mijn eerste dagen en meer.

Voor de mensen die me tot op de voet willen volgen; tijdens mijn reis zal ik al mijn foto’s met jullie delen via mijn instagram account: @nikinmalta , neem een kijkje!

Tot heel erg snel, vanuit Malta!!

Liefs

Nieuwste blogs

Manon Koopman

Manon heeft een half jaar stage gelopen bij een productiebedrijf in Berlijn. Ze heeft het erg naar haar zin gehad en schrijft hierover in haar blog.

Denyse Pfennings

Denyse heeft stage gelopen in een 5-sterren wellness resort in Zwitserland. In haar blog schrijft zij over haar ervaringen.

Eva Louwers

Na 4 maanden Glasgow is ons eigen lid Eva weer terug van haar minor in het buitenland. Lees in haar blog hoe ze het heeft gehad.

Tessa Jansen

Tessa heeft een half jaar in Granada gestudeerd. In haar blog verteld zij over het relaxte Spanje.

Landen

Blogs