18 april 2016

Twee weken vakantie!

Hoi lieve allemaal,

Mijn tijd op Malta begint nu echt te vliegen en we zijn al begonnen aan de laatste maand. Afgelopen weken heb ik onder adere twee weken vakantie gehad, omdat mijn stageschool paasvakantie heeft. (Aangezien ze in Malta Pasen nogal groots vieren). Tijdens Pasen zijn de ouders van mijn reisgenootje langs geweest, en zijn we samen langs de hoogtepunten van Malta gegaan.

De eerste week vakantie was zo voorbij: aftellen naar donderdag om de ouders van mijn reisgenootje op te pikken van het vliegveld. Ze zouden rond half 3 landen, dus hebben we op tijd de bus gepakt naar het vliegveld. Weer waren we er zo, afstanden op Malta zijn werkelijk niets.

Toen de ouders veilig geland waren zijn we met zijn allen in de auto gestapt die de ouders van mijn reisgenootje gehuurd hadden. Wat krap met zijn zessen, maar ach, het was maar voor een aantal dagen. We zijn langs alle hoogtepunten van Malta gereden: Sliema, Valletta, Mdina en Golden Bay.

Ook zijn we een dagje naar Gozo geweest. Mijn reisgenootje en ik zijn al eens op Gozo geweest met een boottocht, en wilden het graag laten zien. We zijn eerst naar Cirkewwa gereden, want vanuit daar gaat de ferry naar de overkant. Deze gaat de hele dag door om het halfuur dus hoefden we niet erg lang te wachten. Eenmaal aan de overkant zijn we gelijk doorgereden naar de Azure Window, een must-see voor als je Gozo bezoekt. Het waaide flink, en de golven waren te hoog om vanaf een bootje de Azure Window te bekijken. Wel hebben we een tijdje rondgelopen.

Na een aantal dagen met de ouders van mijn reisgenootje, was het tijd om weer afscheid te nemen. De tweede week vakantie hebben we vooral op het strand door gebracht vanwege het ontzettend mooie weer!

Even wennen om weer terug op stage te moeten beginnen, maar nog niet met tegenzin. De weken gaan onwijs snel en dit weekend is het al weer tijd om de laatste leuke dingen te doen samen met mijn reisgenootje. Zij vliegt namelijk volgende week al weer terug naar Nederland en vanaf dan zal ik twee weken alleen verblijven op Malta.

Snel meer dus,

Liefs!

Nieuwste blogs

Manon Koopman

Manon heeft een half jaar stage gelopen bij een productiebedrijf in Berlijn. Ze heeft het erg naar haar zin gehad en schrijft hierover in haar blog.

Denyse Pfennings

Denyse heeft stage gelopen in een 5-sterren wellness resort in Zwitserland. In haar blog schrijft zij over haar ervaringen.

Eva Louwers

Na 4 maanden Glasgow is ons eigen lid Eva weer terug van haar minor in het buitenland. Lees in haar blog hoe ze het heeft gehad.

Tessa Jansen

Tessa heeft een half jaar in Granada gestudeerd. In haar blog verteld zij over het relaxte Spanje.

Landen

Blogs