24 september 2013

Aankomst bij het niewe front, thuisfront

Viktor en rylana, mensen van het goede leven. een goede eerste indruk. we zaten in de auto wennend aan de natuur van curacao de mensen het landschap de warmte. de tijd ging voorbij als een auto die naar zijn huis toe reed met 3 mensen die daar voor het eerst gingen wonen. we hadden met joop een gesprek over wat de gewoontes waren in curacao en nog wat andere dingen toen hij na een tijdje zei kijk daar is het. ik wist niet hoe snel ik mijn ogen scherp moest stellen op het gebouw wat ik voor 6 maanden mijn huis mocht gaan noemen.

eenmaal binnen stapte ik uit de auto. de liefde van mijn leven stond voor me ik wist niet dat het zo snel kon. mooie bruine ogen. een kont die curacao waardig is. wat een mooie hond is die tijger. vooral naast eska de andere hond die nog erger stinkt en lijd aan een ernstige ziekte die bij vele honden de halsband omdoet. daarna kwam het ter discussie wie welke kamer wilde want hij had 2 kamers in casa C en 3 personen beloofd om daar te zitten. dus hij bood een 2 persoonskamer aan. ik zag de twijfel in de ogen van mijn mede nieuwkomers en wist dat ik de kamer niet moest laten liggen. ik gaf ze eerst 5 seconden om te reageren. "ik wil de kamer wel" zei ik zonder dat ik het echt door had.

Nieuwste blogs

Manon Koopman

Manon heeft een half jaar stage gelopen bij een productiebedrijf in Berlijn. Ze heeft het erg naar haar zin gehad en schrijft hierover in haar blog.

Denyse Pfennings

Denyse heeft stage gelopen in een 5-sterren wellness resort in Zwitserland. In haar blog schrijft zij over haar ervaringen.

Eva Louwers

Na 4 maanden Glasgow is ons eigen lid Eva weer terug van haar minor in het buitenland. Lees in haar blog hoe ze het heeft gehad.

Tessa Jansen

Tessa heeft een half jaar in Granada gestudeerd. In haar blog verteld zij over het relaxte Spanje.

Landen

Blogs