24 september 2013

Dat is hem dan

een getinte hand draait een sleutel om. er start een motor. een stem sprak wie gaan we nou ophalen. een stilte volgde. hou je mond conjo word er gesproken met een Antilliaans accent. de auto rijd weg. de jonge naast de bestuurder trekt een biertje open. "gij moet er ook een vatten" de jonge met een zuid-oost brabants accent wou een blikje aangeven. er word geremd en geparkeerd. blijf zitten zei de donkere gestalte en haalt de sleutel uit het slot en loopt naar buiten.

de zuid oost brabantse jonge haalt zijn schouders op en vat er nog eentje.de autodeur gaat ineens open."hij is al weg". een stilte volgte, waar is hij dan zij de jonge en nam meteen een slok bier er achteraan. ik denk zuikertuintje. zegt de antiliaanse jongeman. de brabander zei als volgt "ach we hebben toch nog een kratje pils die vatten we daar wel voor. na een tijdje waren ze aangekomen zoon 5 kilo maar ook op de bestemming. ze gingen zitten en begonnen aan een lekker pilsje. de antiliaan zag een makamba lopen blond haar wat vorser en wist het. dat is hem. dat is de jonge die ik zoek. Stijn stijn werd er geschreeuwd de jongeman die draait om en loopt richting de antilaan. geeft een hand en zegt shermen goed om je te zien.

Nieuwste blogs

Manon Koopman

Manon heeft een half jaar stage gelopen bij een productiebedrijf in Berlijn. Ze heeft het erg naar haar zin gehad en schrijft hierover in haar blog.

Denyse Pfennings

Denyse heeft stage gelopen in een 5-sterren wellness resort in Zwitserland. In haar blog schrijft zij over haar ervaringen.

Eva Louwers

Na 4 maanden Glasgow is ons eigen lid Eva weer terug van haar minor in het buitenland. Lees in haar blog hoe ze het heeft gehad.

Tessa Jansen

Tessa heeft een half jaar in Granada gestudeerd. In haar blog verteld zij over het relaxte Spanje.

Landen

Blogs