Het verhaal van Ruben


Voor, en vooral tijdens, dat Stijn in Curacao zat was ik heel jaloers op hem. Lekker vertoeven op een feesteiland, op avontuur gaan, werkervaring opdoen en lekker je grenzen verleggen. Tijdens de skype gesprekken was hij veel aan het woord en vertelde hij hoe geweldig hij het daar had. Een geweldig avontuur met een dramatisch eindeā€¦

Stijn had heel veel vrienden. Mijn vriendengroep was een van de velen waar Stijn deel van uitmaakte. Het was heel mooi om te zien hoe hecht onze vriendengroep werd na het overlijden van Stijn. Ook ontstond er een sterke band met zijn andere vrienden en natuurlijk zijn familie.

Waar ik onbeschrijfelijk veel bewondering voor heb is dat de familie en beste vrienden van Stijn dit verlies hebben omgezet in iets positiefs, namelijk deze stichting. Dit initiatief zal ervoor zorgen dat de vele studenten die net als Stijn het avontuur opzoeken, daarna veilig thuis zullen komen. Ik heb heel veel zin om hier mijn bijdrage aan te gaan leveren. In de nabije toekomst wil ik dat elke student, die zijn of haar biezen pakt om naar het buitenland te vertrekken, de boodschap van 9dagen20 kent.